Artister 2019

Det är med ödmjuk stolthet vi presenterar alla artister och band som står på scen i Öveds Eke under midsommarhelgen 2019!

Lotta Engberg

På midsommardagen så står Lotta Engberg på scenen och det har hon verkligen längtat efter. Lotta har bara hört Hasse Kvinnaböske prata gott om Öveds Eke och äntligen får hon också uppleva den magiska stämingen under Ekarna!

Shirley Clamp

Tillsammans med Lotta så äntrar Shirley också scenen på midsommardagen. Med otaliga framträdande i melodifestivalen så har hon både din och min kärlek.

Shirley är även av deltagarna i vårens Stjärnornas Stjärna som är TV4 stora lördagssunderhållning och som startar 16 mars.

Shirley Clamp är en av våra mest älskade och folkkära artister. Bland hennes mest populära låtar kan nämnas “Min kärlek” och “Att älska dig” som båda tagit sig till final i Melodifestivalen. Shirley Clamp har även varit programledare i SVT, turnerat med Rhapsody in Rock och gjort julshower med vännerna Sanna Nielsen och Sonja Aldén.

Shirley ser verkligen framemot att få fira midsommar tillsammans med alla oss andra på Öveds Eket

Martin Almgren

Martin Almgren, idolvinnare och melodifestivaldeltagare, senast 2018. Hans fantastiska röst kommer att höras i Öveds Eke då han tillsammans med Lotta och Shirley utgör årets Midsommarshow på Eket. Martin ser med förtjusning framemot att få uppträda på Eket och inte minst att få underhålla alla besökare. Jag har hört hur vackert där är, tänk nu får jag själv uppleva det säger han.

Niclas Brandt Band

Årets husband är Niclas Brandt Band, NBB. Niclas har varit förr på Eket eftersom han är kapellmästare i Hasse Kvinnaböske Band. Jag minns fortfarande den otroliga stämningen, allsången och publiken när vi var i Eket 2015 med Hasse och Guld och Gröna skogar. Niclas var även med om att starta dansbandet Grönwalls. Niclas och hans band är alltså årets husband till Lotta, Shirley och Martin. Niclas har jobbat med artister som Lotta Engberg, Hasse Andersson, Nanne Grönvall, Magnus Bäcklund,Magnus Carlsson, Nisse Hellberg, Lasse Holm, Molly Sandén, Charlotte Pirelli, Lill-Babs så var beredd på ös i showen.

Sweedz

Sweedz kommer tillbaka i år igen till Öveds Eke, och det är ju inte så konstigt. De tycker själva att förra årets spelning på Öveds Eke var bland de bästa. Så upp på dansgolvet på midsommardagen för att dansa gammeldans till Sweedz!

Othellos

Österlens stolthet Othellos vet hur man håller igång. Alla vi som var på Eket 2018 minns deras underbara spelglädje och partyanda. Klart att Othellos ska spela på midsommardagen 2019 också och det tillsammans med…

Ystads RockOrkester YRO

Årets midsommarnatta på midsommardagen kommer att gå till historien! Bara fullt ös av och med 2 av Skånes bästa live och partyband. YRO har längtat och längtar efter denna spelningen. Där det är bra fester där vill vi vara med, som de själva säger. Så bered dig på fullt ös på årets midsommarnatta mellan 19.00 till 02.00 tillsammans med YRO och Othellos

Micke Palm

Micke Palm,  klär och reser midsommarstången tillsammans med alla vi som är på Eket på midsommarafton samt efterföljande ringdans som vanligt på Öveds Eke vid 13 tiden. Sedan leder han dansen för alla runt midsommarstången på midsommardagen runt 15.00.

Voize

Det är med glädje vi presenterar malmöbaserade dansbandet Voize för dig som vill dansa på Öveds Eke på midsommarafton. Voize har nästan hela Sverige som scen. De spelar på kryssningar, festivaler och t.ex i Bingolotto. Det blir till Voize som du får dansa till på midsommarafton mellan 20-24

Sjöbo Bears Squaredans

Uppträder och gör en uppvisning på midsommarafton 15.00. Fritt inträde

Ljud och Ljus:

Som vanligt låter vi proffsen sköta ljud och ljus, allt för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Soundlite riggar på festivaler runt om i hela Sverige.

Vi ses på Eket!