Artister 2015

 midsommar2015

 

Hasse Andersson och KvinnaböskeBand

cropped-hasse.jpg

Hasse KvinnaböskeBand och Jannike

Guld och gröna skogar och så lite Änglahund,                                            midsommardagen blir en solig högtidsstund!

Vi är glada att Hasse och hela Kvinnaböskebandet uppträder för oss alla i Eket.

”Sjöbo har en speciell plats i mitt hjärta och det ska bli kul att få spela båda mina nya och gamla hits för min trogna sjöbopublik. Särskilt kul är det ha hela bandet med sig, det har jag inte haft i Sjöbo på många år.”

 

Jannike Stenlund

jannike och hasse

Jannike har många strängar på sin lyra och spelar många instrument. Fick ett stort genombrott i årets melodifestival då hon uppträdde tillsammans med Hasse. Jannike turnerar sedan flera år tillbaka med Dan Hylander och Janne Bark samt sjunger i bandet The Million. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Midsommardagarna i Öveds Eke.

Peter Jezewski and the Chiefs

Peter and the chiefs Foto Mark Hanlon

Peter är kanske mest känd som frontman och sångare i The Boppers men han har gjort mycket på egen hand också. Turnerat i USA, spelat in skivor i Nashville, sålt mer än 2 miljoner skivor, uppträtt på Allsång på Skansen, varit med i Så ska det låta, turnerar Sverige runt med showen Be Bop A Luba inför utsålda konserthus. Peter är verkligen en folkkär artist och det är verkligen kul att han kommer till Eket.

”Jag har inte firat midsommar Skåne på flera år och tycker det ska bli roligt att uppträda i Öveds Eke med mina hits och covers. Jag har en trogen publik i Skåne och det ska bli skoj att få möta dem igen.”

DiamantOrkestern

diamant

Svedalabaserad orkester som spelar upp till dans i hela Skåne och även utanför skånes gränser. Du har säkert njutit av dem på Malmöfestivalen eller på Sommarrocken i Svedala. Äntligen kommer de till Eket.

Trubadurduon Filip & Daniel

!cid_FA116283-1B0A-4F99-89DA-659664612392

Världsberömda i hela Sjöbo och kända för sina livespelningar.

DJ Jerry

10553476_748183478628283_7516676781922404466_n

Sjöbobaserade DJ Jerry får vårt disco att lyfta i  den ljumma sommarnatten.

DJ Jonte

djjonte

DJ Jonte är sjöboprofilen som vet hur man får upp alla på discogolvet.

Vi ses på Eket!

Lämna ett svar